2020-as fenntarthatósági témahét

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2020. április 20-24. közötti időpontra meghirdetett Fenntarthatósági Témahetet elhalasztotta, ezért a tavaszra szervezett programok ősszel kerülnek megrendezésre. A Témahét tervezett új időpontja, változatlan tartalommal, 2020. október 5-9.

A zene az kell, mert körülölel

A Szép Ernő Kollégium, együttműködve a Zichy Géza Zenei Alapfokú Művészeti Iskolával és a Hajdúszoboszlói Polgári Olvasókörrel megtartotta zenei programját, ezzel csatlakozva a csalad-ok.hu koncert sorozatához! 


Minden résztvevőnknek köszönjük!

További képekért kattints ide! 

Családok éve

Magyarország Kormánya a Családok Évének nyilvánította a 2018-as évet, melynek égisze alatt számos lokális és országos rendezvény kerül megszervezésre.

A debreceni Kőr Dáma Egyesület szervezésében megrendezésre kerülő Család – OK Országos Koncert programhoz elsők között csatlakozott intézményünk, a Szép Ernő Kollégium, együttműködve a Zichy Géza Zenei Alapfokú Művészeti Iskolával, melynek keretében koncertet adnak olyan családok és fiatalok, ahol több generáció foglalkozik zenével, hangsúlyozva annak szerepét, hogy a zene egy olyan érték, amely családokon, közösségeken átörökíthető.

Időpont: 2018. január 15. 18:00 – 19:00
Helyszín: Hajdúszoboszló, Szép Ernő Kollégium- klub terem
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Bővebb információ elérhető az alábbi linkeken:

https://www.facebook.com/csalad.ok.hu/

https://www.facebook.com/events/163826211041830/

AIDS ELLENI VILÁGNAP

2017. december 4-én hétfőn, az AIDS Elleni Világnap alkalmából "Te döntesz, hogy élsz" címmel vetélkedőt szervez a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár.

Kollégiumunkat két csapat is képviseli majd a megmérettetésen.

A csapatok tagjai:

-Bátori Csilla
-Harsányi Petra
-Polgári Eszter

-Kiss Dorottya Katalin
-Juhász Nikolett
-Madar Éva Tímea
-Kindák Viktória

Felkészítő: Mándokiné Pető Natália

Szorítunk nektek! :)

Papírgyűjtés!

Kedves Kollégisták! Ismét kezdetét veszi a kollégiumi papírgyűjtő akciónk! Kérünk titeket, hogy néhány kilogramm papír gyűjtésével segítsetek Ti is! 

Korábban készült képek megtekinéséhez kattints IDE!

:)

Digitális Gyermekvédelmi Stratégia

A Digitális Gyermekvédelmi Stratégia keretében elkészült "A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében" című tájékoztató anyag. A dokumentumot a Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkárság kérésére, az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet közzétette a Nemzeti Köznevelési Portálon.

 

A tájékoztató elérhető az alábbi linken, vagy letölthető Dokumentumok menüpontban. 

  

Tantestületünk a beköltözés napján. :)

DÖK nap a kollégiumban! :)

További képekért kattints IDE!

A Fenntarthatósági Témahét programfüzete :)

Gratulálunk Eszter! :)

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszója a 15 éves Békési Eszter bekerült a MÚSZ utánpótlás válogatottjába. Nagy elismerés ez az egyesületnek és a versenyzőnek egyaránt.

FORRÁS.

 

Oldalainkat 122 vendég és 0 tag böngészi